Μετακομίσεις Σπιτιών

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους μετακόμιση μεταφορά σε οικονομικές τιμές

Μετακομίσεις Σπιτιών

Μετακομίσεις Σπιτιών τιμές μοναδικές προσφορές για Μετακομίσεις. Βρείτε όλες τις επιλογές για μετακόμιση Γκαρσονιέρας, Μετακόμιση Δυάρι, Μετακόμιση Τριάρι, Μετακόμιση Τεσσάρι. Λύσεις Μετακόμισης, Μεταφορικές Εταιρείες, Μεταφορική Αθήνα για κάθε ανάγκη στις Καλύτερες Τιμές της αγοράς.

Η μεταφορική Κόκκας δραστηριοποιείται στο χώρο της μετακόμισης σπιτιών σε χαμηλές τιμές. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά ολόκληρου του νοικοκυριού σας η μέρος του, από το παλιό σας σπίτι στο νέο. Η μεταφορά και η μετακόμιση των αντικειμένων είναι διαδικασία δύσκολη και επίπονη η οποία χρειάζεται προσοχή ώστε τα έπιπλα, οι ηλεκτρικές συσκευές και τα υπόλοιπα αντικείμενά σας να μην πάθουν ζημιές. Για αυτό θα πρέπει πάντα να προτιμάτε μια καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο των μετακομίσεων όπως η δική μας.

Το πρώτο βήμα για μια μετακόμιση είναι η συσκευασία των αντικειμένων που πρέπει να γίνεται σωστά ώστε να αποφευχθούν οποιεσδήποτε φθορές. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη συσκευασία όλων των αντικειμένων σας, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα υλικά τα οποία εγγυώνται απόλυτη ασφάλεια. Πολλές φορές στα προς μετακόμιση σπίτια δεν υπάρχει ασανσέρ / ανελκυστήρας ή τα αντικείμενα είναι ογκώδη και δεν χωράνε. Σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται χρήση ανυψωτικού μηχανήματος το οποίο αυξάνει την ταχύτητα της μετακόμισης κατά πολύ. Τα αντικείμενά σας έρχονται κατευθείαν στον όροφο που μένετε μέσω της πόρτας του μπαλκονιού σας. Η εταιρεία μας σας παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης των αντικειμένων σας για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί.

 

Με προσοχή και σεβασμό στην περιουσία σας

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά για συσκευασία αμπαλάζ έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά από χτυπήματα η  κραδασμούς κατά την μεταφορά.

Αναλαμβάνουμε κάθε μετακόμιση Μεταφορά εντός η εκτός Αττικής

σε οικονομική τιμή 

 

Μεταφορά οικοσκευών

Η μετακόμιση είναι διαδικασία που είναι φορτισμένη με έντονα συναισθήματα και άγχος. Για να σας απαλλάξουμε από αυτή την όχι και τόσο δύσκολη διαδικασία η εταιρεία μας αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλα όσα είναι απαραίτητα για την μετακόμιση των οικοσκευών σας. Το πιο σημαντικό σημείο της μετακόμισης είναι το αμπαλάρισμα όλων των πραγμάτων.

Το τεχνικό προσωπικό μας αναλαμβάνει την αποσύνδεση όλων των ηλεκτρικών σας συσκευών όπως πλυντήρια ρούχων και πιάτων, θερμοσίφωνα, ψυγείο, εντοιχισμένες κουζίνες και φούρνους τα οποία βγαίνουν δύσκολα από τη θέση τους και θέλουν μεγάλη προσοχή για να μην καταστραφούν. Οι οικοσκευές σας αφού μεταφερθούν με ασφάλεια στο καινούργιο σας σπίτι τοποθετούνται και πάλι από το έμπειρο προσωπικό μας στη θέση που θα τους υποδείξετε εσείς.

Με ένα μόνο τηλεφώνημά σας ο υπεύθυνος έρχεται στον χώρο σας και κάνει μια πρώτη εκτίμηση για το κόστος της μεταφοράς.

24 ώρες δίπλα σας

χρόνια εμπειρίας

Ικανοποιημένοι Πελάτες

Οι Υπηρεσίες μας

Δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας από ειδικευμένο συνεργάτη για λεπτομερή καταγραφή του οικιακού σας εξοπλισμού και υπολογισμός κόστους μετακόμισης. 

Μετακομίσεις Σπιτιών

Μεταφορές

Μετακόμιση Εταιρείας

Μικρομεταφορές Αθήνα

Μετακόμιση με Ανυψωτικό

Συσκευασία αντικειμένων

Ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης

Εκάλη, Δροσιά, Άνοιξη, Διόνυσος, Κηφισιά, Μαρούσι, Ηράκλειο, Άγιος Στέφανος, Γέρακας, Σταυρός, Γαργηττός, Αρτέμιδα, Κερατέα, Κορωπί, Αυλώνα, Άγιος Κοσμας, Άλιμος, Ανάβυσσος, Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρη, Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Ανάργυροι, Αιγάλεω, Άνω Λιόσια, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Ζεφύρι, Ίλιον, Αθήνα, Γκύζη, Πολύγωνο, Αμπελόκηποι, Κυψέλη, Πατήσια, Παγκράτι, Βύρωνας, Γλυφάδα κτλ

Αναλαμβάνουμε επίσης μετακομισεις με βανακι, μεταφορεσ μετακομισεις με ανυψωτικο, μετακομιση Αθηνα, μετακόμιση Βορεια προαστια, μεταφορες μετακομισεις με φορτηγό, μετακομισεισ 24 ωρες, μετακομισεις σπιτιων οικίας, μετακομισεις αθηνα, μεταφορέσ μετακομίσεισ νοτια προαστια, μικρομεταφορες,  metakomiseis, μετακομισεισ προσφορες απιστευτες, μετακομισεις προσφορες μοναδικες, μετακομισεισ μεταφορες δυτικα προαστια, μετακομιση κοστος και φθηνες τιμες, κοστοσ μετακομισης σε αθηνα και πειραια, μετακομισεισ τιμες για ανατολικα προαστια, μετακομισεισ σπιτιων σε ολη την αττικη. Για οποιαδήποτε ερώτηση η πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.