Μετακόμιση Εταιρείας

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους μετακόμιση μεταφορά σε οικονομικές τιμές

Διαθέσιμοι σε Αθήνα και σε όλη την Αττική

Μετακόμιση Εταιρείας τιμές προσιτές. Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την μεταφορά των γραφείων και του επαγγελματικού εξοπλισμού της εταιρείας σας στις νέες εγκαταστάσεις.

Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την μεταφορά των γραφείων και του επαγγελματικού εξοπλισμού της εταιρείας σας στις νέες εγκαταστάσεις.

Η μετακόμιση εταιρειών περιλαμβάνει τη συσκευασία των αρχείων την αποσυναρμολόγηση των γραφείων και λοιπόν επίπλων, την αποσυναρμολόγηση του μηχανογραφικού εξοπλισμού όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές φωτοτυπικά εκτυπωτές και λοιπού εξοπλισμού καθώς και την συναρμολόγηση τους στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Όλος ο εξοπλισμός της εταιρείας σας συσκευάζεται και μεταφέρεται στις νέες εγκαταστάσεις με ασφάλεια όπου στη συνέχεια το έμπειρο προσωπικό μας θα τα τοποθετήσει στις νέες θέσεις τους.

Η Μεταφορική Κόκκας Μετακομίσεις διαθέτει ιδιόκτητα φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα και υπόσχεται να κάνει την μετακόμισή της εταιρείας σας μια ανώδυνη διαδικασία.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας για να εκτιμήσουμε δωρεάν το κόστος της μεταφοράς.

 

Με προσοχή και σεβασμό στην περιουσία σας

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά για συσκευασία αμπαλάζ έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά από χτυπήματα η  κραδασμούς κατά την μεταφορά.

Αναλαμβάνουμε κάθε μετακόμιση Μεταφορά εντός η εκτός Αττικής

σε οικονομική τιμή 

 

Μετακομίσεις εταιρειών σε Αθήνα και σε όλη την Αττική

Η Μεταφορική Κόκκας αναλαμβάνει την μετακόμιση επαγγελματικών χώρων. Μετακομίσεις, σωστή οργάνωση και προγραμματισμό για κάθε εργασία που γίνεται κατά την μεταφορά. Οι έμπειροι μεταφορείς μας θα μεταφέρουν με ασφάλεια ολόκληρο τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας. Επιπλέον σε συνεργασία με έμπειρους τεχνικούς, αναλαμβάνουμε την αποσυναρμολόγηση των συνθέσεων του γραφείου και λοιπού εξοπλισμού της εταιρίας σας και την επανασυναρμολόγηση αυτών στον νέο σας επαγγελματικό χώρο.

Με ένα μόνο τηλεφώνημά σας ο υπεύθυνος έρχεται στον χώρο σας και κάνει μια πρώτη εκτίμηση για το κόστος της μεταφοράς.

24 ώρες δίπλα σας

χρόνια εμπειρίας

Ικανοποιημένοι Πελάτες

Οι Υπηρεσίες μας

Δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας από ειδικευμένο συνεργάτη για λεπτομερή καταγραφή του οικιακού σας εξοπλισμού και υπολογισμός κόστους μετακόμισης. 

Μετακομίσεις Σπιτιών

Μεταφορές

Μετακόμιση Εταιρείας

Μικρομεταφορές Αθήνα

Μετακόμιση με Ανυψωτικό

Συσκευασία αντικειμένων

Ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης

Πεντέλη, Πεύκη, Ροδόπολη, Σταμάτα, Φιλοθέη, Χαλάνδρι, Χολαργός, Θρακομακεδόνες, Λαύριο, Παιανία, Κάλαμος, Καπανδρίτι, Ντράφι, Πικέρμι, Ραφήνα, Σπάτα, Άγιος Δημήτριος, Μπραχάμι, Νέος Κόσμος, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Αργυρούπολη, Καλαμάκι, Ελληνικό, Σούρμενα, Φυλή, Χαϊδάρι, Σκαραμαγκάς, Μέγαρα, Καλογρέζα, Κουκάκι, Εξάρχεια, Γουδί, Καισαριανή, Δάφνη, Μοναστηράκι, Μεταξουργείο, Βοτανικός κτλ

Αναλαμβάνουμε επίσης μετακομισεις αθηνα, μεταφορέσ μετακομίσεισ νοτια προαστια, μικρομεταφορες,  metakomiseis, μετακομισεισ προσφορες απιστευτες, μετακομισεις προσφορες μοναδικες, μετακομισεισ μεταφορες δυτικα προαστια, μετακομισεις με βανακι, μεταφορεσ μετακομισεις με ανυψωτικο, μετακομιση Αθηνα, μετακόμιση Βορεια προαστια, μεταφορες μετακομισεις με φορτηγό, μετακομισεισ 24 ωρες, μετακομισεις σπιτιων οικίας, μετακομιση κοστος και φθηνες τιμες, κοστοσ μετακομισης σε αθηνα και πειραια, μετακομισεισ τιμες για ανατολικα προαστια, μετακομισεισ σπιτιων σε ολη την αττικη. Για οποιαδήποτε ερώτηση η πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.