Συσκευασία αντικειμένων

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους μετακόμιση μεταφορά σε οικονομικές τιμές

Συσκευασία αντικειμένων

Μεταφορές Μετακομίσεις Αθήνα και σε όλη την Αττική

Συσκευασία αντικειμένων Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει σωστά και με ασφάλεια η συσκευασία είναι το έμπειρο προσωπικό καθώς και η ποιότητα των υλικών συσκευασίας.

Πρώτο μας μέλημα είναι να συσκευάζουμε τα αντικείμενα ώστε να είναι πλήρως προστατευμένα απο φθορές, υγρασία και οτιδήποτε άλλο μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί τους.

Το προσωπικό μας ασχολείται εδώ και χρόνια με τη συσκευασία οικοσκευής αλλά και μεγάλων αντικειμένων όπως πιάνα, ιατρικά μηχανήματα, φωτοτυπικά και πολλά άλλα.

Περιληπτικά η υπηρεσία της συσκευασίας για την οικοσκευή σας περιλαμβάνει:

-Συναρμολόγηση αποσυναρμολόγηση επίπλων και συσκευών.
-Σύνδεση – αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών και φωτιστικών.
-Κατάλληλα υλικά συσκευασίας μικροαντικειμένων (βιβλία, κάδρα, υαλικά, είδη κουζίνας, κ.λ.π).
-Ειδικές μετακινούμενες ντουλάπες για συσκευασία κρεμαστών ρούχων κλπ

Με προσοχή και σεβασμό στην περιουσία σας

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά για συσκευασία αμπαλάζ έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά από χτυπήματα η  κραδασμούς κατά την μεταφορά.

Αναλαμβάνουμε κάθε Συσκευασία αντικειμένων

εντός η εκτός Αττικής σε οικονομική τιμή 

Εξυπηρετούμε Αττική και όλη την Ελλάδα

Συσκευασία αντικειμένων. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την πλήρη συσκευασία μιας οικοσκευής, όπως τα έπιπλα, τα υαλικά, τους πίνακες, τα έργα τέχνης, τα κουζινικά, τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά ειδή το ρουχισμό κλπ.

Εχουμε φροντίσει να εισάγουμε από το εξωτερικό ειδικά υλικά συσκευασίας βασισμένα στα ευρωπαϊκά πρότυπα τα οποία είναι υψηλών προδιαγραφών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.
Τα ιδιόκτητα σύγχρονα φορτηγά οχήματα της επιχείρησης μας, τροποποιημένα κατάλληλα για τις ανάγκες της εκάστοτε μεταφοράς.
Προσωπικό μόνιμο ειδικευμένο αναλαμβάνει την μεταφορά και συσκευασία της οικοσκευής σας, πάντοτε με μεγάλη προσοχή και τη μέγιστη ασφάλεια.

24 ώρες δίπλα σας

χρόνια εμπειρίας

Ικανοποιημένοι Πελάτες

Οι Υπηρεσίες μας

Δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας από ειδικευμένο συνεργάτη για λεπτομερή καταγραφή του οικιακού σας εξοπλισμού και υπολογισμός κόστους μετακόμισης. 

Μετακομίσεις Σπιτιών

Μεταφορές

Μετακόμιση Εταιρείας

Μικρομεταφορές Αθήνα

Μετακόμιση με Ανυψωτικό

Συσκευασία αντικειμενων