Μετακόμιση με Ανυψωτικό

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους μετακομιση μεταφορά σε οικονομικές τιμές

Μετακόμιση Αθήνα και σε όλη την Αττική

Μετακόμιση με Ανυψωτικό τιμές μοναδικές. Κάνοντας χρήση των των ανυψωτικών μηχανημάτων δε σημαίνει αύξηση του κόστους μετακόμισης. Αντιθέτως γίνεται εξοικονόμηση μιας και η μετακομιση γίνετε απλή υπόθεση χωρίς ταλαιπωρία αφού τα φορτία δεν θα κατέβουν από τη σκάλα η από το ασανσέρ.

Απαραίτητο ειναι το ανυψωτικό μηχάνημα σε μετακομίσεις σπιτιών η εταιριών όπου οι εσωτερικοί χώροι είναι περιορισμένοι ως προς την μετακίνηση μεγάλων αντικειμένων, κάνει την μετακομιση πιο εύκολη, και αποτρέπονται τυχόν φθορές αντικειμένων ή φθορές στο εσωτερικό του κτιρίου. Κάντε την μετακόμισή σας πιο εύκολη και πιο γρήγορη.

H εταιρεία μας διαθέτει ιδιόκτητα ανυψωτικά μηχανήματα μετακομίσεων συνοδευόμενα και από τον απαραίτητο εξοπλισμό. Είναι ικανά να προσεγγίσουν τον 8ο όροφο με ασφάλεια και να ανυψώσουν φορτία μεγάλου βάρους.

Το μόνιμο και έμπειρο προσωπικό που διαθέτουμε είναι σε θέση να χειρίζεται τα μηχανήματα με δεξιοτεχνία και άνεση χωρίς διασφαλίζοντας έτσι όχι μόνο τη σωστή ανύψωση της οικοσκευής σας αλλά και την ευρυθμία όλης της διαδικασίας.

Με προσοχή και σεβασμό στην περιουσία σας

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά για συσκευασία αμπαλάζ έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά από χτυπήματα η  κραδασμούς κατά την μεταφορά.

Αναλαμβάνουμε κάθε μετακομιση Μεταφορά εντός η εκτός Αττικής σε οικονομική τιμή 

 

Μεταφορές σε Αττική και όλη την Ελλάδα

Για μετακομιση το ανυψωτικό μηχάνημα είναι σχεδόν πάντα απαραίτητο σε κάθε μετακόμιση, είναι σχεδιασμένο να ανυψώσει μεγάλο βάρος σε μεγάλο ύψος φτάνει μέχρι και το 10ο όροφο μιας πολυκατοικίας, η χρήση του γίνετε από έμπειρο χειριστή διότι πρέπει να στηθεί σωστά ώστε να μπορέσει να ανυψώσει φορτία μεγάλου βάρους.

Το ανυψωτικό μηχάνημα είναι απαραίτητο σε μετακομίσεις σπιτιών η εταιριών όπου οι εσωτερικοί χώροι είναι περιορισμένοι ως προς την μετακίνηση μεγάλων αντικειμένων, κάνει την μετακομιση πιο εύκολη, και αποτρέπονται τυχόν φθορές αντικειμένων η φθορές στο εσωτερικό του κτιρίου.

Είναι ξεκάθαρο πως με το ανυψωτικό μηχάνημα για μετακομίσεις, η μετακομιση θα κυλήσει ομαλά, ξεκούραστα και χωρίς φθορές. Αυτό που θέλετε να μάθετε εσείς είναι τιμές για ενοικίαση ανυψωτικού μηχανήματος και αν αυτό ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Κατάλληλο ειναι το ανυψωτικο μηχανημα αν αγοράσατε έναν μεγάλο καναπέ σε όγκο και δεν περνάει στο εσωτερικό του κτιρίου ή ένα μεγάλο ψυγείο ακόμα και ένα πιάνο όπου το βάρος και ο όγκος τους δεν μας επιτρέπει να τα ανεβάσουμε από τις σκάλες στον όροφο του διαμερίσματος σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.

24 ώρες δίπλα σας

χρόνια εμπειρίας

Ικανοποιημένοι Πελάτες

Οι Υπηρεσίες μας

Δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας από ειδικευμένο συνεργάτη για λεπτομερή καταγραφή του οικιακού σας εξοπλισμού και υπολογισμός κόστους μετακόμισης. 

Μετακομίσεις Σπιτιών

Μεταφορές

Μετακομιση Εταιρείας

Μικρομεταφορές Αθήνα

Μετακομιση με Ανυψωτικό

Συσκευασία αντικειμένων

Ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης

Κηφισιά, Μαρούσι, Ηράκλειο, Άγιος Στέφανος, Γέρακας, Σταυρός, Λαγονήσι, Λεγρενά, Νέο Φάληρο, Παλαιό Φάληρο, Σούνιο, Ηλιούπολη, Μπραχάμι, Νέος Κόσμος, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Αργυρούπολη, Καλαμάκι, Ελληνικό,Υμηττός, Νέα Ιωνία, Ριζούπολη, Πλάκα, Γκάζι, Κολωνάκι, Ψυρρή, Θησείο, Ταύρος κτλ