Μεταφορές Μετακομίσεις Αθήνα

Σχετικά με εμάς

 

 

Κόκκας Μεταφορές Μετακομίσεις Αθήνα

Μεταφορές Μετακομίσεις Αθήνα . Οι μετακομίσεις και οι Μεταφορές αποτελούν τη βασική δραστηριότητα της εταιρείας μας από το 1990.

Η μεταφορική εταιρεία Κόκκας ιδρύθηκε το 1990 με στόχο να προσφέρει αξιόπιστες, ασφαλής και οικονομικές μεταφορές, οικονομικές μετακομίσεις και διανομές εμπορευμάτων.

Ξεκινήσαμε με ένα μόνο φορτηγό και γρήγορα αναπτύχθηκε προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις μεταφορές μετακομίσεις με κύριο γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Διαθέτουμε φορτηγά με διάφορες διαστάσεις και τονάζ καθαρά και πάντα έτοιμα για μεταφορές μετακομίσεις.

Οι Υπηρεσίες μας

Δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας από ειδικευμένο συνεργάτη για λεπτομερή καταγραφή του οικιακού σας εξοπλισμού και υπολογισμός κόστους μετακόμισης. 

Μετακομίσεις Σπιτιών

Μεταφορές

Μετακόμιση Εταιρείας

Μικρομεταφορές Αθήνα

Μετακόμιση με Ανυψωτικό

Συσκευασία αντικειμένων

Με προσοχή και σεβασμό στην περιουσία σας

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα αποθηκευτικά μέσα και υλικά συσκευασίας έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά από χτυπήματα η  κραδασμούς κατά την μεταφορά.

Αναλαμβάνουμε κάθε μετακόμιση εντός Αττικής σε οικονομική τιμή.

Μεταφορές Μετακομίσεις Αθήνα

Μεταφορές Μετακομίσεις Αθήνα η οπουδήποτε στην Αττική ? Οργανώστε την μετακόμισή σας ! Η οργάνωση της μετακόμισης αποτελεί πρωταρχική ανάγκη. Κάθε μετακόμιση είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση με τους δικούς της περιορισμούς και δυσκολίες.

Εξειδικευμένος εκτιμητής της εταιρίας μας θα σας επισκεφθεί στον χώρο σας, χωρίς καμία επιβάρυνση, για να αποφασίσετε από κοινού το οικονομικότερο πλάνο μεταφοράς μετακόμιση.

Λαμβάνοντας υπόψη το επιλεγμένο πλάνο, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές συσκευασίας και μεταφοράς και με την υποστήριξη ανυψωτικών μηχανημάτων και φορτηγών κλειστού τύπου θα ικανοποιήσει στο ακέραιο τις απαιτήσεις σας.

24 ώρες δίπλα σας

χρόνια εμπειρίας

Ικανοποιημένοι Πελάτες

Η εταιρια μας εξειδικεύεται στις μετακομίσεις σπιτιών και εταιρειών, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε χαμηλό κόστος. Μεταφορές Μετακομίσεις Αθήνα. Τα πακέτα υπηρεσιών που προσφέρουμε ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες της μετακόμισης. Αναλαμβάνουμε όχι μόνο τη μεταφορά όλων των αντικειμένων του σπιτιού η της επιχείρησής σας, αλλά και το πακετάρισμα, την αποσυναρμολόγηση και την επανασυναρμολόγηση τους.

Διαθέτουμε τα κατάλληλα αποθηκευτικά μέσα και υλικά συσκευασίας ώστε να προστατέψουμε επαρκώς και να μεταφέρουμε με ασφάλεια τα μηχανήματα, τα έπιπλα αλλά και κάθε άλλο είδος αντικειμένου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε μία οικονομική και συμφέρουσα προσφορά μετακόμισης που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας αλλά και στις οικονομικές σας δυνατότητες για μετακόμιση.

Μεταφορικη Κοκκας, αναλαμβάνουμε επίσης μετακομισεις σπιτιων με φορτηγο, μεταφορες αθηνα, μεταφορέσ μετακομίσεισ κοκκας, οικονομικη μεταφορικη αθηνα, αποθήκευση, διεθνεισ μεταφορεσ, metakomiseis, Μετακομισεισ προσφορεσ μοναδικες, μεταφορα πιανου, μετακομισεις προσφορες, μετακομισεισ μεταφορεσ, οικονομικη μεταφορικη, μεταφορεσ εξωτερικου, μεταφορεσ εξωτερικου τιμεσ, μετακομιση κοστοσ, μεταφορικη οικονομικη, ειδικεσ μεταφορεσ, μετακομισεις με μικροη μεγαλο βαν, μεταφορεσ μετακομισεισ με ανυψωτικα, μετακομιση αθηνα πειραιας και περιχωρα, Μεταφορες φθηνές, μετακόμιση οικονομικη, μεταφορες μετακομισεις νοτια και βορεια προαστια, μεταφορα μηχανης, μετακομισεισ αθηνα, μεταφορεσ πλυντηριων, μεταφορά προσφορα, μεταφορικη εταιρεια, Μετακομίσεις δυτικα προαστια, μετακομισεις αθηνα, Μεταφορές πειραια, μεταφορικες εταιρειες Αθηνα, μεταφορα μοτοσυκλετασ, metafores παντος τυπου,  Ποσο κοστιζει η μεταφορικη ρωταει ο κοσμος, Μεταφορικη τιμεσ φθηνες και κοστοσ μετακομισησ πολη χαμηλο με ενα τηλεφωνο θα σας λυσουμε καθε απορια, Μεταφορικη αθηνα θεσσαλονικη οικονομικη, πρακτορεια μεταφορων για ολη την ελλαδα, μετακομισεισ τιμεσ μοναδικες, μετακομισεισ σπιτιων και μικρομεταφορες. Για οποιαδήποτε ερώτηση η πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.